Normes de funcionament de la lliga de pati masculina

MOLT IMPORTANT!!!

 

  1. Els professor de guàrdia de pati assignat a l’espai de la font de cada dia vetllaran perquè es pugui jugar tal i com surt al calendari penjat a la porta trasera del Gimnàs. Si hi ha cap problema, es comunicarà al coordinador de la Lliga de pati per tal de que en quedi constància.

 

  1. Els únics encarregats del material són l’àrbitre i el que omple l’acta (recollir pilota, petos, xiulet, targetes, acta, bolígraf, taula i cadira). aquests tornaran el material a consergeria, i la taula i cadira a la biblioteca).

 

  1. Cada dia ha d’haver-hi 2 voluntaris 1 per arbitrar i “1 taula”. Si no hi ha un “taula” ni/o a l’àrbitre corresponent comportarà la pèrdua de 3 punts de l’equip de la seva classe.

 

  1. Cada partit requerirà l’ompliment d’un acta, que serà revisat i signat per l’àrbitre i el capità de cada equip al finalitzar el partit.

 

  1. S’han de respectar les decisions dels àrbitres i de l’organització del campionat. Totes les incidències seran incloses a l’acta i es determinaran mesures disciplinàries en cas de que sigui necessari.

 

  1. De tant en tant farem reunions amb els capitans per tal de fer un seguiment de la competició  resoldre els possibles problemes d’organització i/o altres.

 

  1. Els equips han de tenir jugadors inclosos en les llistes oficials, si hi ha cap canvi, parlar amb federico.esteban@iesbaixamar.com

Darrera modificació: dilluns, 5 de novembre 2018, 21:45